Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Kílma szerelés

Klíma szerelés - Klíma Telepítés

Amennyiben szeretnék épülő lakásukat a későbbiekben klimatizálni, akkor már a lakás szerkezetkész állapotában célszerű beépíttetni a klímaberendezések telepítéséhez szükséges vezetéket. Így a későbbiek során nem kell a kész, szép új lakásban utólag, a falon kívül, látható módon elvezetni ezeket a vezetékeket.

Klíma előcsövezés irányára (3m-ig):
25.000 Ft+ÁFA
Kérje helyszíni felmérésünket !*
Kész lakásba, házba történő beszerelés esetén kábelcsatornába kell a vezetékeket vezetni. A vezetékek a falba is bevéshetők, de ez plusz költséget, illetve nagyobb rombolást/bontást jelent.

Klíma telepítés ára: 5
5.000 Ft+ÁFA
Kérje helyszíni felmérésünket !*

Mekkora légkondicionáló készülék ajánlott?
Általános szabályként alkalmazható számítási módszer:
A klimatizálandó helyiség térfogatát légköbméterben (alapterület x magasság méterben) megszorozzuk 35-tel. A megkapott érték az alkalmazandő hűtőteljesítmény kW-ban.
Pl. 5x5 méteres, 2,7m magas szobához 2,4kW (2,6kW) hűtőteljesítményű készülék alkalmazható.
Ez azonban valóban csak "durva" számolás, mivel nincs figyelembevéve a helyiség tájolása, jellege, az ablakok mérete, a bent tartózkodók száma. A pontos teljesítmény meghatározásához mindenképpen szakember segítsége szükséges.

Miért kell szakember a klíma készülék telepítéséhez?
A klímaberendezéseket telepíteni szükséges, hiszen elektromos készülékről van szó, melyben hűtőközeg (gáz) található. A telepítést kizárólag szakember végezheti, aki megfelelő szerszámokkal, eszközökkel szakszerűen és biztonságosan felszereli a kül- és beltéri egységeket, biztosítva ezzel a készülék üzembiztos és biztonságos működését.
A készülékek garanciája kizárólag akkor érvényes, ha szakember által történt a telepítés. Minden klímaszerelőnek rendelkeznie kell egy úgynevezett NKVH által kibocsátott F-gáz számmal,  amit a  telepítéskor a garancajegyen fel is kell tüntetni. Ennek hiányában a készülék garanciája érvényét veszti.

Mennyi ideig tart a klíma készülék telepítése?
A telepítés átlagos ideje 4-5 óra. Kollegáink igyekeznek a lehető legkisebb kosszal, porral dolgozni, a bútorokat, berendezési tárgyakat ha szükséges takarófóliával borítják.

Mennyibe kerül a klíma készülék telepítése?
2017-ben az általunk forgalmazott készülékek telepítését az alábbi árakon vállaljuk
Kül-, és beltéri egység távolsága
nem nagyobb mint 3 méter:
55.000 Ft + ÁFA
Minden további megkezdett méter 6.000 Ft + ÁFA
Előcsövezés (szerkezetkész épület esetén) 28.000 Ft + ÁFA-tól
Telepítés cégünk által végzett előcsövezésre 38.000 Ft + ÁFA
Telepítés más által végzett előcsövezésre 45.000 Ft + ÁFA-tól
Klímakészülék visszabontása 20.000 Ft + ÁFA-tól

A feltüntetett árak irányárak, és átlagos szerelési körülményekre vonatkoznak: pl. kültéri szereléséhez nem szükséges emelőkosár, állványozás, oldalfalra - nem tetőre!! - kerül, a vezetékek falon kívülre, spec. klímacsatornába kerülnek stb. Ettől eltérő körülmények a fenti árakat módosíthatják. Tapasztalati tény azonban, hogy a klímaberendezések döntő többsége ezen költségekkel telepíthetőek.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
1 látogató böngészi!