Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


A vásárlástól való elállás joga

Vissza Nyomtatás

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

  • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a TrendKlíma webáruházhoz.Az elállási jog nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek olyan állapotúak, hogy az új termékként történő értékesítést nem teszik lehetővé (pl.: szervízszelep megnyítás, felszerelés, stb).
  • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben az trendklima.info@gmail.com címen kell bejelentenie.
  • Az áru ellenértékét az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük.  Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
  • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
  • Az utánvétellel feladott csomagokat  technikai okokból nem tudja elfogadni.
  • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
  • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
  • A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a webáruház nem vonható felelősségre.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó jogszabály szövegét a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet tartalmazza.


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
2 látogató böngészi!