Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Teszteltük a Samsung Max (AQV12UGAN) 3,5 kW-os inverteres klímát.

Vissza Nyomtatás E-mail
Samsung Max (AQV12UGAN) 3,5 kW-os inverteres klíma

Nagy várakozás előzte meg a Samsung legújabb klíma készülékének a Samsung Max inverteresnek a megérkezését hozzánk. A Samsung Max széria az idei év egyik friss újdonsága. A kartondoboz kibontása után rögtön elénk tárul a Samsung Max klíma gyönyörű beltéri egysége. Látszik, hogy minőségi anyagok felhasználásával készült a hófehér beltéri és a masszív kültéri egység. A beltér műanyag borítása erős és rugalmas, nem kell félni attól, hogy elreped, eltörik.

A Samsung Max klíma beltéri egysége letisztult, egyszerű forma, de ennek ellenére mégis különleges. A Samsung Max széria hófehér sima előlapját dekoratív szürke csík teszi egyedivé. A klíma jobb alsó sarkában kapott helyet a visszafogott stílusú, ezüstszínű kijelző. A Samsung Max klíma beltéri egysége keskenyebb, mint más gyártó hasonló teljesítményű légkondicionálója, ez segíti az elhelyezést és dekoratívabb enteriőrt teremt. Rövid körkérdés után lemondható, hogy az új Samsung Max klíma mindenkinek elnyerte a tetszését.

A Samsung Max széria ezüstbevonatú antibakteriális légszűrőt kapott, amely megakadályozza a vírusok, gombák megtelepedését és szaporodását. A Samsung Max klíma számos kényelmi funkcióval rendelkezik, ezeket az új távirányítóról tudjuk vezérelni. A 3,5 kW-os inverteres Samsung Max (AQV12UGAN) klíma modern S-inverteres kompresszora hűtésben és fűtésben is az „A” energiaosztályba sorolható, nem kell a magas villanyszámla miatt aggódnia a használójának. A magasabb bekerülési árat hamar ellensúlyozza az alacsonyabb fenttartási költséggel. A 3,5 kW-os inverteres Samsung Max klíma hosszútávon kevesebbe kerülhet, mint más netán olcsóbb készülék. Az ajánlott szobaméret ennél a teljesítménynél 20-40 négyzetméter közötti.

A Samsung Max inverteres klíma készülékek más méretben is elérhetőek klíma áruházunkban. A megrendelt klíma készülékeket díjmentesen szállítjuk házhoz az ország egész területén.

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
2 látogató böngészi!