Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Klíma Hírek - Trendklíma

Fűtés klíma berendezéssel, hogyan?

Fűtés klíma berendezéssel

Fűtés klímával lehetséges, de ehhez fontos a megfelelő inverteres típus kiválasztása.

A mai klíma készülékek 95%-a nem csak hűteni, hanem fűteni is képes. Sokan ezt a tulajdonságát nem használják ki a már meglévő berendezésüknek, csak nyáron használják azt.  Általában azt gondolják, hogy klímával fűteni drága, mivel elektromos árammal üzemel.

eer cop energiahatékony inverteres klíma !

eer cop energiahatékony inverteres klíma

Mivel a környezetvédelem iránti elvárás napról napra növekszik az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, miszerint minden klímakészüléket az energiafelhasználása szerint rangsorolni kell. Ezek alapján a klímakészülék Vásárlója könnyen megértheti a termék környezetbarát voltát.

A Samsung klíma története.

Samsung klíma története

A Samsung szerint Önök, mint ügyfelek teremtették meg a Samsunk márkát. A Business Week és az Iterbrand világviszonylatban, 100 nemzetközi márka közül a Samsungot a  20. helyre sorolták.

Mennyit fogyaszt valójában a klíma!

Mennyit fogyaszt a klíma

Tényleg sokba kerül fent tartani egy klíma készüléket? Nézzük meg mennyit is fogyaszt valójában a klíma!

Sokan mondják, hogy a klíma a használatával a havi villanyszámla akár 10-15.000.-Ft-al is megnőhet a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy a klíma nem annyi energiát vesz fel a hálózatból, ahány kW-os a teljesítménye, tehát egy 2,6 kW-os készülék teljesítményfelvétele nem 2600 Watt, hanem annál jelentősen kevesebb.

Az új Lg Bio klíma energiahatékonyság és letisztult formavilág!

lg bio oldalfali split klíma

Az Lg Bio klíma széria hagyományos fehér beltéri egységgel rendelkezik, aminek modern teljesen zárt előlapja hivalkodásmentes. Az Lg Bio klíma széria kedvező ár / érték arányú tökéletesen megbízható légkondicionáló 3 év teljes körű garanciával és alacsony üzemeltetési költségekkel. A 2,6 kW-os (K09AH) és 3,5 kW-os (K12AH) készülékek megfelelnek az „A” energiahatékonysági osztály kritériumainak.

Nagyító alatt a Mitsubishi Heavy inverteres szériája.

Mitsubishi Heavy inverteres oldalfali split klíma

A Mitsubishi Heavy klíma készülékek mindig a prémium kategóriába tartoztak, ez érzékelhető a tesztelt szérián is. Az inverteres készülék 2 kW-tól égészen 7 kW-os méretig érhető el oldalfali kivitelben. Az SRK…ZG-S Mitsubishi klímákról számos tapasztalat után csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Talán a külső design az ahol más gyártók szebb készülékeket kínálnak, de műszaki paraméterekben nem vehetik fel a versenyt.

Teszteltük a Samsung Max (AQV12UGAN) 3,5 kW-os inverteres klímát.

Samsung Max (AQV12UGAN) 3,5 kW-os inverteres klíma

Nagy várakozás előzte meg a Samsung legújabb klíma készülékének a Samsung Max inverteresnek a megérkezését hozzánk. A Samsung Max széria az idei év egyik friss újdonsága. A kartondoboz kibontása után rögtön elénk tárul a Samsung Max klíma gyönyörű beltéri egysége. Látszik, hogy minőségi anyagok felhasználásával készült a hófehér beltéri és a masszív kültéri egység. A beltér műanyag borítása erős és rugalmas, nem kell félni attól, hogy elreped, eltörik.

Inverteres split klíma

Inverteres split klíma

Trend-klíma-”lehűtöttük a klíma árakat” - Klíma webáruház - Klíma akció

Megbízható klíma-készülékek forgalmazása, folyamatos akciók 5-15% folyamatos kedvezmények a legjobb klíma árak Magyarországon. Használja ki az inverteres klíma előnyeit akár 50 % energiamegtakarítást érhet el. Több általunk forgalmazott klíma az AAAA+ energiaosztályba sorolható. Nézze meg oldalunkon az idei év legújabb klímáit.

Miért érdemes inverteres klíma készüléket vásárolnia?

klíma inverter

Az inverteres klíma előnyei!!

Ha valaki például autót vásárol, akkor azt több évre teszi. Ezért a külsőn, áron, extrákon.... túl kiemelten fontos szempont a fogyasztás is. Az energiaárak folyamatos emelkedése ill. a fokozódó környezettudatos gondolkozás a gyártókat takarékosabb légkondiciónáló berendezések kifejlesztésére ösztönözte. A legolcsóbb sokszor ismeretlen márkanevű készülékek „D”, „E” energiaosztályba sorolhatóak. A legmodernebb DC inverterrel szerelt klímák „A” vagy akár „AAAA+” energiaosztályú készülékek.

Samsung Mont Blanc klíma - képzelje el a láthatón túlit

Samsung Mont Blanc klíma

Samsung Mont Blanc klíma - Design, funkciónalítás, és csúcstechnika egy készülékben.

Design:
A készülék gyöngyház vagy ezüst színben rendelhető. Lakhelye berendezéséhez tökéletesen illeszkedik, sőt elegáns kialakitása vonza a tekintetet. Működés közben kék kontrolfény világít lágyan a készülék előlapján jelezve, hogy a légtisztítás folyamatban van.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
3 látogató böngészi!