Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Nagyító alatt a Mitsubishi Heavy inverteres szériája.

Vissza Nyomtatás E-mail
Mitsubishi Heavy inverteres oldalfali split klíma

A Mitsubishi Heavy klíma készülékek mindig a prémium kategóriába tartoztak, ez érzékelhető a tesztelt szérián is. Az inverteres készülék 2 kW-tól égészen 7 kW-os méretig érhető el oldalfali kivitelben. Az SRK…ZG-S Mitsubishi klímákról számos tapasztalat után csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Talán a külső design az ahol más gyártók szebb készülékeket kínálnak, de műszaki paraméterekben nem vehetik fel a versenyt.

A Mitsubishi inverteres klíma külseje egyszerű, fehér előlapján az aranyszínű logó és a dupla terelő lamella az, amimitsubishi inverter hatékony klíma elsőre feltűnik. A Mitsubishi klímák különlegessége a modern műszaki tartalomban és a részletekben rejlik. Az inverteres Mitsubishi Heavy fejlett légszűrő rendszere a kellemetlen szagokon túl az allergéneket, vírusokat is elpusztítja ezért ajánlott asztmásoknak allergiában szenvedőknek. A beltéri egység láthatatlan turmalin bevonata folyamatosan negatív ionokat generál.

A Mitsubishi inverteres széria a megszokott funkciókon túl egyedi dolgokat is tud, mint pl. a 3D-Air programozás. Ez a funkció külön nyomógombról vezérelhető, ilyenkor a klíma a 3 különálló légterelő motor segítségével speciális, előre programozott légáramoltatást valósít meg (pl.: hideg zuhany, padlófűtés, minden sarok). A Mitsubishi klímák energiahatékonyságukról és csendes, vibrációmentes működésükről hírhedtek, ez különösen igaz az inverteres Mitsubishi klímákra. A legtöbb Mitsubishi klíma készülék túlteljesíti az „AAAA+” energiaosztály kritériumait hűtésben és fűtésben. A Mitsubishi inverteres klímák csövezési távolsága hosszú, ezért a kültéri egység és a beltéri egység távol lehet egymástól. Telepítése könnyű, megbízhatósága miatt egy Mitsubishi légkondicionálót csak időszakos karbantartás miatt kell klímaszerelőnek látnia. A Mitsubishi Heavy klíma készülékekre egyedülálló 5 év teljes körű garancia vonatkozik.

Ha Ön a tökéletességre vágyik, válasszon Mitsubishi Heavy klímát.

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
4 látogató böngészi!