Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


eer cop energiahatékony inverteres klíma !

Vissza Nyomtatás E-mail
eer cop energiahatékony inverteres klíma

Mivel a környezetvédelem iránti elvárás napról napra növekszik az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, miszerint minden klímakészüléket az energiafelhasználása szerint rangsorolni kell. Ezek alapján a klímakészülék Vásárlója könnyen megértheti a termék környezetbarát voltát.

A légkondicionálók energiahatékonyságát kifejező mérőszám hűtő üzemmódban az EER, fűtő üzemmódban a COP szám. Az így kapott viszonyszám segítségével a készülék a megfelelő energiaosztályba rangsorolható.
Pl.: az „A” energiaosztály kritériuma hűtő üzemmódban minimum 3,2 EER. Ez azt jelenti, hogy a klíma 1000 Watt felvett teljesítményből 3200 Watt hűtőteljesítményt képes előállítani.
Ugyanez a szám fűtésnél szintén „A” energiaosztály esetén 3,4 COP, tehát a légkondicionáló 1000 Wattból 3400 Watt fűtőteljesítményt képez. Bátran állíthatjuk, hogy egy hatékony klíma nem csak hűtésre, hanem fűtésre is energiahatékonyan alkalmas. A jelenleg leghatékonyabb inverteres klímakészülékek 4-es,5-ös EER/COP tényezővel működnek (besorolásuk energiaosztály szerint akár „AAAA+” is lehet).

Válasszon energiahatékony klímakészüléket, így egyszerre védheti a környezetet és a pénztárcáját.

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
11 látogató böngészi!