Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


10 érv a Samsung légkondicionáló vásárlása mellett!

Vissza Nyomtatás E-mail
samsung klíma akció

A Samsung hatalmas akciójában a legnépszerűbb klímák érhetőek el verhetetlen áron.New Boracay,Good,Better,Best sorozat .Az idei nyárra hihetetlen kedvező árakkal rukkolt elő a Samsung, ezzel nem hagyva okot a hezitálásra. A belépőmodell a 2016-os kínálatban a Samsung Best sorozat ami mind a 10 érvel rendelkezik.

A Best klíma digitál inverter technológiával rendelkezik. Szintén megtalálható benne a kétlépéses hűtés,egyszemélyes üzemmód,crystal gloss desing,háromszög alakú desing,a triple protector plus,easy filter,smart check,vírusdoktor,és a smart wifi. A nevével is erre utaló Best a Samsung klímák csúcsa. Ez a típus minden fejlesztést és funkciót magában rejt hatékonyságban és kényelemben egyaránt.

* Inverteres klíma
Az inverteres kompresszorral szerelt klíma a bekapcsolást követően teljes kapacitással kezd dolgozni. Amint a hőmérséklet eléri a beállított értéket, visszaveszi a teljesítményt a legalacsonyabb értékre, amellyel még tartani tudja a kiválasztott hőmérsékletet. Ez nagyobb kényelmet, akár 50 %-os energia-megtakarítást és csendesebb működést eredményez.

* Vírus doktor Double Action szűrőrendszer

Megsemmisíti a levegőben lévő port vírusokat, baktériumokat, allergéneket, .Így Ön és családja tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be. (a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Mikrobiológiai Intézetének bevizsgálásával)

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
1 látogató böngészi!