Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Klíma Hírek - Trendklíma

Szezon előtti klíma karbantartás!!!!!

Szezon előtti klíma karbantartás!!!!!

Járt már úgy,hogy hirtelen bejött a nagy meleg és 2-3 hét múlva kapott csak időpontot!


Ne várjon heteket egy klímatisztitásra ,hívjon minket még áprilisban!!!!!


Rugalmas,gyors,tiszta munka szakemberek által.

Alacsony áru, de mégis megbízható klíma-készüléket keres?

Cascade,TLC, Cooper& Hunter klímák!!!!

Ebben az esetben az Cascade vagy  TLC  vagy a Cooper& Hunter gyártó gépeit ajánlanánk Önnek. Nézzük meg , hogy miért.

Kítűnő ár / érték arány , kiforott technika , könnyű kezelhetőség, hosszú évek óta a piacon lévő márka, biztos alkatrészellátás 24 hónap garancia. Ezek a jelzők mind illenek az Cascade Tlc és a Cooper& Hunter klímákra.

Hasznos tanácsok klímaválasztáshoz.

Hasznos tanácsok kílmavásárlás előtt

Klíma kiválasztás szempontjai:

Mielőtt klíma webáruház -unkban letenné a voksát valamelyik készülék mellett fontos a pontos teljesítményigény felmérése, és az Ön igényeinek megfelelő optimális műszaki megoldás kiválasztása.
Trendklíma webáruházban minden klíma rövid leírásában megtalálható, hogy mekkora helyiség hűtésére / fűtésére ajánlott. Ezek az adatok átlagos hőterhelésre lettek kiszámítva.

Cascade Bora és Vision Akciós Klímák!!!!!!!!

Cascade Bora

Miért érdemes az R32 gázzal szerelt Cascade klímákat választani?

Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó hatása is egyharmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható. Akár 30 %-kal kevesebb gáztöltetre van szükség a kiemelkedően jó hőszállítási képessége miatt.

Kell -e engedély a split klíma telepítéséhez!

Kell-e engedély a split klíma telepítéséhez? Számos cikk kering az interneten a témában, miszerint engedély kötelese a split klíma telepítése? Nos, a válasz: attól függ! Vannak törvényi szabályozások, melyek épülettípustól függetlenül érvényesek minden építményre. Ezek közül az egyik legfontosabb a jelenleg is hatályos:

Új LG klímák

Új LG klímák 2017-ben.

Az LG új inverteres klíma készülékei között letisztult külsővel, modern designal, és minimalista stilussal rendelkező készülékek szerepelnek. Legkedvezőbb áron az inverteres LG Comfort,Silence 2,6 kW-os és 3,5 kW-os légkondiciónálói rendelhetőek a 2017-es évben. Az új típusú Advance, Athena és Athena Extreme nagyobb hatékonyságú inverteres készülékei nagyobb hatékonysággal, több extra funkcióval érhetőek el.

10 érv a Samsung légkondicionáló vásárlása mellett!

samsung klíma akció

A Samsung hatalmas akciójában a legnépszerűbb klímák érhetőek el verhetetlen áron.New Boracay,Good,Better,Best sorozat .Az idei nyárra hihetetlen kedvező árakkal rukkolt elő a Samsung, ezzel nem hagyva okot a hezitálásra. A belépőmodell a 2016-os kínálatban a Samsung Best sorozat ami mind a 10 érvel rendelkezik.

Az egészséges klíma titka

egészséges klíma titka

A modern klíma készülékek számos egészségmegörző, tisztító funkcióval rendelkeznek, de a szakszerű karbantartásról nem szabad megfeledkezni.

A nyári melegben csak egy gombnyomás és máris kellemesen hűvös levegő árasztja el a lakást, vagy az autót és nincs ez másként a munkahelyi környezetben, de a bevásárlóközpontokban sem. A légkondicionálók elterjedésével azonban egyre gyakoribbá válnak az általuk okozott szövődmények is.

Miért kell a klímakészüléket karbantartani!

Klíma karbantartás

A klíma készülékek működésük közben kiszűrik a levegőben lévő szennyeződéseket.

A split klímakészüléken keresztülhaladó levegő tartalmaz por, pollen és egyéb más szennyeződéseket. A fejlett split klímák ezek akár 99,99 %-át képesek rövid idő alatt kiszűrni. Természetesen ezek a szennyező anyagok lerakódnak a készülékekben. A hőcserélőre, szűrőre telepedett por és egyéb szennyeződések rontják a split klímakészülék hatékonyságát, csökkentik az élettartamát.

Fűtés klíma berendezéssel, hogyan?

Fűtés klíma berendezéssel

Fűtés klímával lehetséges, de ehhez fontos a megfelelő inverteres típus kiválasztása.

A mai klíma készülékek 95%-a nem csak hűteni, hanem fűteni is képes. Sokan ezt a tulajdonságát nem használják ki a már meglévő berendezésüknek, csak nyáron használják azt.  Általában azt gondolják, hogy klímával fűteni drága, mivel elektromos árammal üzemel.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
8 látogató böngészi!