Trend Klíma - A hűtés és fűtés szakértője - Értékesítés, Kiszállítás és Beszerelés egy helyen!

Főoldal

Klíma készülékek

Hírek

Klíma Szerelés

Szállítás

Garancia

Kapcsolat

Információk

Referenciák


Klíma készülékekre vonatkozó Garancia.

A klímakészülékekre az adott gyártó által vállalt garancia feltétele , hogy a berendezést szakképzett (zöldkártyával rendelkező) klímatechnikus szerelő telepítse. A készülékekhez járó garanciajegyet az üzembehelyezőnek kell kitöltenie és lebélyegeznie a garancia érvényességéhez. Ha a klíma készülék telepítését nem szakember végzi a garancia nem biztosított !

A nálunk megrendelt klímák üzembehelyezését, karbantartását zöldkártyával és Samsung igazolvánnyal rendelkező szakemberek végzik.

Garanciális időszak hossza gyártónként:

Hitachi klíma berendezések: 10 év
Mitsubishi klíma berendezések: 5 év
Daikin klíma berendezések: 3 év
Samsung klíma berendezések: *3+2 év
Panasonic klíma berendezések: *2+3 év
Toshiba klíma berendezések: 3 év
Lg klíma berendezések: 3 év
Fisher klíma berendezések: 3 év
Aircool klíma berendezések: 2 év
Midea klíma berendezések: 2 év
Fujitsu klíma berendezések: 2 év
Garancia


* 2008-tól a Samsung - klímákra vállalt 3+2 év garancia csak abban az esetben érvényes, ha a telepítést végző szakember rendelkezik a Samsung Magyarország fényképes klímaszerelői igazolvánnyával. Amennyiben ezzel nem, de zöldkártyával rendelkezik akkor a jogszabályok szerint kötelező 1 év garancia vonatkozik a készülékre.

A Trendklíma gépekre az adott gyártó által vállalt garancia feltétele, hogy a berendezést a használati útmutatóban megadott feltételek szerint működtessék. A forgalmazott klíma készülékek tökéletes garanciális és szerviz háttérrel rendelkeznek. A klíma készülékekre minimum 12 hónap, némely gyártó készülékére akár 10 év garancia vonatkozik.
A forgalmazott klíma készülékek között található nem csak otthoni használatra tervezett termék is. Ezekkel kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg munkatársunkat a info@fittsport.com címen. 

Részletezve:

Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Jogi nyilatkozat:
A weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után. A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudható meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A klíma készülékek mellett található képek helyenként illusztrációk, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.


Garanciális hibabejelentő

Ön neve:
Ön e-mail címe:
Ön telefonszáma:
Ön címe:
Készülék márkája:
Készülék típusa:
Vásárlás dátuma:
Hiba leírása:

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
Elveszett jelszó?

Nincs még fiókja?
Regisztráció

Kosár

Kosár kép

Ön kosara üres!

Ajánlott termékek

Látogatók

Oldalunkat jelenleg
2 látogató böngészi!